Adanaspor, Karadeniz Yolcusu

PTT 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını...

PTT 1. Lig’de cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Adana’da yapacağı antrenmanın ardından Rize’ye gidecek olan turuncu beyazlılar, daha sonra maç saatini bekleyecek. Cezalı oyuncularının yanı sıra sakatlıkların çok olması Teknik Direktör Levent Eriş’i düşündürürken A2 takımla oynanan hazırlık maçında kasığında ağrılar hisseden Ümit Tütünci’nin de oynamasının zor olduğu açıklandı. Barış ve Rahman’ın ise tedavileri devam ediyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan Adanasporlu futbolcular değişen oyun kuralları ve yeni çıkan talimatlar ile ilgili Osman Yereşen Tesisleri’nde İl Hakem Kurulu Başkanvekili aynı zamanda hakem ve gözlemci eğitimcisi Ercüment Tapcı tarafından bilgilendirildi.

Futbolcuların yanı sıra teknik heyetin de katıldığı eğitim çalışmasında; fauller ve fena hareketler, elle oynama kriterleri ve sportmenlik dışı hareketler sporculara gösterildi.

Eğitim sonunda Tapcı, Adanaspor teknik sorumlusu Levent Eriş’in yardımcısı ve analizcisi Namet Ateş’e futbol oyun kuralları kitabını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: