Adanaspor, Kartalspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor....

PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Adanaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Öğleden sonra Osman Yereşen Tesisleri’nde Kartalspor karşılaşmasının taktik provasını yapan takımda Barış Ataş’ın durumu belirsizliğini koruyor. Adana’ya dönen başarılı futbolcu takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu futbolcunun durumu maç günü belli olacak.

Erciyes galibiyetinin ardından zorlu Kartal maçı öncesinde Mado Pastaneleri sahibi Hadi Akkaleli antrenman sonrası teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül verdiği destekten dolayı Akkaleli’ye teşekkür etti. Kartal maçında takıma başarı dileyen Akkaleli’’ Adanaspor çok önemli bir galibiyet aldı. Kartal deplasmanında devamının geleceğini düşünüyorum. Bizler elimizden geldiği kadar takımlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu şehrin mutlaka Süper Lig’de bir takımı olmalıdır.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: