Adanaspor, Kasımpaşa'yı bekliyor

Bank Asya 1. Lig’de pazar günü kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor.Çatalan...

Bank Asya 1. Lig’de pazar günü kendi evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Adanaspor hazırlıklarını sürdürüyor.
Çatalan Tesisleri'nde çalışan turuncu - beyazlı takımda A2 maçında kırmızı kart gören Berk’in cezası devam ediyor. Teknik direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcularla yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı yaptı.
Sakatlığı nedeniyle Elazığ maçında forma giyemeyen Mbilla Etame takımla birlikte antrenmanlara başladı. Arka adalesinde sorun yaşayan siyahi oyuncunun sakatlığının tamamen geçtiği belirtildi.
Bu arada antrenmanın sonlarında doğru ayak bileğine aldığı darbe ile yerde kalan taptan Bülent Bölükbaşı acılar içinde yerde kaldı. Tedavisine hemen başlanan tecrübeli futbolcunun durumu yarın netlik kazanacak.
Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, istikrarız gidişe artık bir son vermeleri gerektiğini söyledi. Kasımpaşa ile oynanacak maçın önemine değinen Akgül, “Geçen sezon Süper Ligde mücadele etmiş bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Yarıştan kopmamak için maçlarımızı kazanmamız gerekiyor. Bir haftada oynayacağımız 3 maç büyük önem taşıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz