Adanaspor kaybettiği liderliği almak istiyor

Bank Asya 1. Lig’de deplasmanda Boluspor’a yenilerek liderlikten olan Adanaspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı...

Bank Asya 1. Lig’de deplasmanda Boluspor’a yenilerek liderlikten olan Adanaspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.
Çarşamba gününe kadar futbolcularına izin veren Teknik Direktör Levent Eriş, Boluspor maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyledi.
Rakip takımın kalecisi Atacan’ı performansından dolayı tebrik ettiğini belirten Eriş, “Bu maçı unuttuk. Verilen arada sakat oyuncularımızın da iyileşmesini umuyorum. Sonra yeniden 1 haftada 3 maç oynayacağız. Akhisar bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken bir takım. Hedefimiz kaybettiğimiz liderliği geri alma” ifadelerini kullandı.
Bu arada sakat oyuncular Bülent, Emre ve Onur Demirtaş’ın tedavileri devam ediyor. Bu futbolcuların Akhisar Belediyespor maçına kadar oynayabilecek düzeye gelecekleri belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz