Adanaspor kötü gidişe son vermek istiyor

Bank Asya 1. Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada puan alamayan Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor...

Bank Asya 1. Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada puan alamayan Adanaspor, Pazar günü oynayacağı Sakaryaspor maçı ile kötü gidişe dur demek istiyor.
Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlı takımda Teknik Direktör Levent Eriş bu gün antrenman öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı. Oyuncularına çeşitli uyarılarda bulunan deneyimli teknik adam, geçmişi unutmalarını ve Sakaryaspor maçını düşünmelerini istedi.
Teknik Direktör Levent Eriş kötü bir ivme yakaladıklarını ve Sakarya maçıyla çıkışa geçeceklerini söyledi. İstedikleri oyunu sahaya yansıtmadıklarını belirten deneyimli teknik adam, “Kazanmamız gereken maçları kaybederek puan sıralamasında geriye düştük. Fakat kendi evimizde oynayacağımız Sakaryaspor ve Göztepe maçlarını kazanarak kaybedilen puanları telafi edebiliriz. Yaptığım toplantıda futbolculara gerekli uyarılarda bulundum. Bir an önce 3 puanla tanışmamız lazım” dedi.
Bu arada takımda kart cezalıları Tuna, Fevzi ile beraber sakatlığı bulunan Onur Demirtaş, Sakarya karşısında forma giyemeyecek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında arka adalesinde zorlanma bulunan Onur Akbay ve kaburgalarına darbe alan Tolgahan Acar’ın durumu belirsizliğini koruyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz