Adanaspor liderliğini sürdürmek istiyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor liderliği sürdürmek istiyor. Giresun galibiyetinin ardından Boluspor ile deplasmanda...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor liderliği sürdürmek istiyor.
Giresun galibiyetinin ardından Boluspor ile deplasmanda mücadele edecek olan turuncu-beyazlı ekip, hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dorukkaya’da kampa giren takımda kaşında 9 dikiş bulunan Emre Aktaş kadroda yer almıyor.
Cezası sona eren Rahman ise 20 kişilik kadroda yer aldı. Hafif sakatlığı bulunan Mbilla takımdan ayrı koşu yaparken bu futbolcunun büyük olasılıkla forma giyeceği açıklandı. Rize maçında sakatlanan ve 2 haftadır sahalardan uzak olan Kibong, antrenmanda yer aldı. İstanbul’da tedavisi tamamlanan siyahi oyuncunun son durumu maç saatinde belli olacak.
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Bolu deplasmanından puan almak istediklerini söyledi. Ligin zirvesindeki yerlerini korumayı hedeflediklerini ifade eden Eriş, “Şampiyonluğu hedefleyen takımlarından birine karşı oynayacağız. İki takım içinde önemli bir maç olacak. Futbolcularımız Giresun galibiyeti ile moral buldu. Deplasmanda kazanma geleneğini sürdürmek istiyoruz.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz