Adanaspor, Manisa'dan Mutlu Dönmek Istiyor

PTT 1. Ligi’nin ilk yarsını Manisaspor maçı ile kapacak olan Adanaspor, son çalışmasını yaparak maç...

PTT 1. Ligi’nin ilk yarsını Manisaspor maçı ile kapacak olan Adanaspor, son çalışmasını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Kart cezalıları Sedat ve Rahman’ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Talha’da zorlu maçta forma giyemeyecek. Futbolcular maçın ardından yılbaşı iznine çıkacaklar ve ikinci yarı hazırlıklarına 2 Ocak 2013’de başlayacak. Sakatlığı nedeniyle hafta başından bu yana antrenmanlara katılamayan ve dün yapılan çalışmada yer alan Mbilla’nın durumu belirsizliğini koruyor. Son antrenmanda düz koşu yapan siyahi oyuncunun durumu maç saatinde belli olacak.
Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yılın son maçında deplasmandan mutlu dönmek istediklerini söyledi. Teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini aktaran Uzel, “ 2013 yılında hedefimiz Süper Lig’e yükselmek. İlk yarının son karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımıza kilometrelerce uzaktan yeni yıl hediyesi vermek düşüncesindeyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz