Adanaspor Melikgazi Belediyesi ile karşı karşıya geliyor

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Adanasporlu basketbolcular, yarın Kayseri Melikgazi Belediyesi...

Türkiye Basketbol 3. Ligi’nde grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan Adanasporlu basketbolcular, yarın Kayseri Melikgazi Belediyesi ile karşı karşıya geliyor.

İlk maçı Kayseri’de kazanan turuncu beyazlılar, bu maçı da kazandıklarında Play Off’un birinci kısmını geçecekler. Daha sonrada Diyarbakır Anadolu Aslanları – Kuşadası Gençlikspor karşılaşmasının bitiş düdüğünü beklemeye başlayacaklar. Tecrübeli Antrenör İsmail Beleş yönetiminde çalışan Adanaspor, haftayı çift idman ile tamamladı.

Takım Kaptanı Ömür Gökçepınar, Adanalı basketbolseverleri ve Adanaspor taraftarlarını maça davet ederek, "Öncelikle Kayseri’deki ilk Play Off karşılaşmasında taraftarlarımızı yanımızda görmek bizleri mutlu etti. Bir kez daha söylüyorum ki Adanaspor ismi büyük bir camia. Çünkü deplasmanlara, şehirlere gittiğimizde her zaman taraftarları yanımızda gördük. Şimdi Adana’da bu maçla birlikte iki maçımız kaldı. Her zaman yanımızda olan, bizleri her ortamda bağırlarına basan Adanalı basketbolseverleri, Adanasporlular’ı, Turbeyler’i, Dişi Kaplanları Perşembe günü saat 17:00’de Menderes Spor Salonunda yanımızda görmeyi umuyoruz. Unutmayın, siz yoksanız bir kişi eksiğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan maçın diğer maçlar gibi ücretsiz olduğu kulüp koordinatörlüğü tarafından beyan edildi. TBF – Ligler Direktörlüğü tarafından maçın komiser ve hakem ikilisi açıklandı. Komiser Ergül Akdeniz, Baş Hakem Buruç Erkan, Yadımcı Hakem İsmail Binbir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: