Adanaspor 'paşa'ya Bileniyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve hedefini; 'ilk 6' olarak belirleyen Adanaspor'da gözler, hafta...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve hedefini; 'ilk 6' olarak belirleyen Adanaspor'da gözler, hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Kasımpaşa maçına çevrildi. Tüm hesaplarını 'mutlak galibiyet' üzerine kuran Toros Kaplanı'nda, eksik ve cezalı oyuncuların çokluğuysa can sıkıyor.

Zorlu İstanbul deplasmanında kendisi gibi gözünü 'Süper Lig'e diken Kasımpaşa ile 'puan savaşı'na çıkacak olan Turuncu-Beyazlılarda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların keyifli ve istekli olması dikkat çekti. Sakat ve cezalı oyuncuların yanı sıra Marc Kibong Mbamba da yapılan son çalışmaya katılmadı. Tedavisi devam eden siyahi oyuncunun durumunun henüz netlik kazanmadığı ifade edilirken, Merthan'ın sakatlığınınsa ciddi olduğu ve bu oyuncunun yaklaşık 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Reklam
Reklam

İdman sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan ve 2-0 kazanılan Elazığspor maçında çift sarı kartla oyun dışı kalarak, takımını yalnız bırakan Fevzi Özkan günah çıkarttı. Oyuna sonradan girmesine karşın, ardı ardına kart görerek oyundan atılmasının istenerek yapılan bir durum olmadığının altını çizen Özkan, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi. Özkan, "Hiçbir futbolcu takımını yalnız bırakmak istemez. Ben de katkı koymak adına hocam tarafından oyuna alındım. Bir anda gördüğüm arka arkaya kartlar beni de üzdü. Sahada mücadele eden takım arkadaşlarıma haksızlık ettim. Tek tesellim maçın kazanılmış olması. Kamuoyu huzurunda futbolcu arkadaşlarımdan, hocamdan, başkanımdan ve büyük Adanaspor taraftarından özür dilerim" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz