Adanaspor, Şanlıurfaspor'a Bileniyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Öğleden...

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Öğleden sonra çalışan turuncu beyazlı takımda Teknik Direktör Levent Eriş, futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak ikinci yarı öncesi bilgi verdi.

Bu arada Adanaspor’da 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Mbilla, İzzet, Ümit ve Cem kart görmeleri durumunda Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek.

Teknik Direktör Levent Eriş antrenman sırasında oyuncularını orta sahaya toplayarak uyardı. Özgür Bayer ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Fevzi yapılan tedavisinin ardından antrenmana devam etti.

Reklam
Reklam

Takımın başarılı isimlerinden Rahman Oğuz Kobya, lige iyi başlamak istediklerini söyledi. Kampın çok verimli geçtiğini aktaran Rahman Oğuz Kobya, “ İkinci yarı her takım adına zor geçecek. Hedefimiz galibiyetle başlayarak zirve iddiamızı sürdürmek. Yeni transferlerimizle güç kazandık. Umarım geçen sezon finalde kaybettiğimiz Süper Lig’e direk çıkarak taraftarımızın yüzünü güldürürüz.“ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: