Adanaspor, Tavşanlı'yı Yenerek Derbiyi Unutturmak Istiyor

PTT 1. Lig’de hafta sonu Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde...

PTT 1. Lig’de hafta sonu Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Adana derbisinde Adana Demirspor’a farklı yenilen turuncu beyazlı takım, Tavşanlı maçını kazanarak taraftarlarını sevindirmek istiyor.

Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcuları ile uzun süren bir toplantı yaptı. Oyuncularından kaybettikleri derbi maçını unutmalarını isteyen Eriş, Adana Demirspor karşısında beklenmedik bir sonuç aldıklarını fakat ligin henüz bitmediğini söyledi. Taraftarlarını üzdüklerini belirten Eriş, “Biz de bu sonucu beklemiyorduk. Fakat bir maçı sürekli düşünürsek sıkıntı yaşarız. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Tavşanlı maçı var. Pazar günü sahadan galibiyetle ayrılarak kendimizi affettireceğiz.” dedi.
Öte yandan Demirspor maçında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle kırmızı kart gören Kibong ile beraber sakatlıkları bulunan Tolgahan, İlkem ve Tayfun bu maçta da forma giyemeyeceği açıklandı. Pazar günü saat 19.00’da Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanacak müsabakayı Mürvet Sezer yönetecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: