Adanaspor, Tki Tavşanlı Lintiyspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

TFF 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor ile mücadele edecek olan Adanaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini...

TFF 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor ile mücadele edecek olan Adanaspor hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Tavşanlı Linyit karşısında ligin kader maçlarından birisini oynayacaklarını söyledi. Takım olarak iyi durumda olduklarını belirten Eriş, "Maçı kazanarak rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Rakibimizde galibiyet için sahaya çıkacaktır. Güzel bir karşılaşma olacak. Centilmence mücadele ederek evimize galibiyetle dönmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Son antrenmanını Seyit Ömerli ilçesinde gerçekleştiren Adanaspor'da moraller yerinde. Isınma hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma çalışması yapan futbolcular son bölümde ise kaleye uzaktan bol bol şut attılar.

Turuncu-beyazlı takımda sarı kart cezalısı Mbilla ve cezası devam eden Merthan zorlu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta sakat olduğu için kadroda yer almayan Okan Salmaz ise 18 kişilik kadroda yer buldu.

MAÇ TRT AVAZ'DAN YAYINLANACAK

Bu arada daha önceden canlı yayınlanmayacağı açıklanan Tavşanlı Linyitspor-Adanaspor karşılaşması'nın saat 14.00'dan itibaren TRT Avaz'dan naklen yayınlanacağı belirtildi.

Saat 14.30'da Tavşanlı Ada stadında oynanacak olan karşılaşmayı Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz