Adanaspor Top Başı Yapıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. 15 Temmuz’da kendi tesislerinde yapacağı...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları başlıyor. 15 Temmuz’da kendi tesislerinde yapacağı çalışmayla hazırlıklara başlayacak olan Toros Kaplanı, daha sonra Kartaltepe’ye geçip, burada 5 hazırlık maçı yapacak.

Yeni sezonda hedefini yüksek tutan Adanaspor'da hazırlıklar 15 Temmuz Pazar günü Çatalan Tesisleri’nde başlayacak. Öğle yemeğinde bir araya gelecek olan futbolcular, Teknik direktör Levent Eriş nezaretinde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek. 21 Temmuz’a kadar çalışmalarını kentte sürdürecek olan Güney temsilcisi, 2 günlük bir iznin ardından, 23 Temmuz Pazartesi günü Kartaltpe’de ikinci etap kamp çalışmaları için yeniden toplanacak. Buradaki kampta Adanaspor, 5 hazırlık karşılaşması yapacak.

Reklam
Reklam

Toros Kaplanı, ilk hazırlık karşılaşmasında 27 Temmuz’da Kartalspor ile karşılacak ve sonrasında 31 Temmuz’da Samsunspor'a rakip olacak. 7 Ağustos’ta TKİ Tavşanlı Linyitspor ile kozlarını paylaşacak olan Adana temsilcisi, ardından da 10 Ağustos’ta Bandırmaspor ile karşılaşacak. Son hazırlık maçının ise henüz kesinlik kazanmadığı belirtildi.

Türk futbolunun geçtiğimiz sezona sıkıntılarla başladığını hatırlatan Teknik direktör Levent Eriş, “Sıkıntısız ve güzel bir lig olmasını temenni ederim. Adanaspor olarak hedefimizde bir sapma yok. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. İki etaplı geçireceğimiz kamp süresince Kartaltepe’de 5 müsabaka oynayacağız. Lige kadar hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Tıpkı futbolcularım gibi bende taraftarımızı çok özledim. 7 Temmuz’da kutlanan Adanasporlular Günü’nde ortaya çıkan tablo beni çok heyecanlandırdı. İnternette gördüğüm resimler mutluluğumu bir kat daha arttırdı’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: