Adanaspor top başı yaptı

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da yeni göreve getirilen Teknik Direktör Levent Eriş göreve...

Bank Asya 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da yeni göreve getirilen Teknik Direktör Levent Eriş göreve başladı.
Yardımcıları ile dün Adana’ya gelen deneyimli teknik adam Çatalan ve Osman Yereşen tesislerini gezdi. Başkan Bayram Akgül ile görüşen Eriş, bu gün yapılan çalışmada takımın başında yer aldı. Bu arada Turuncu Beyazlı takım kamp programının ilk bölümü Çatalan Tesislerinde başladı. Geçen sezonu başka takımlarda kiralık olarak geçiren futbolcular ve altyapıdan gelen isimler antrenmanlara başladılar. 4 Temmuz’da tüm oyuncuların katılımı ile kampın ikinci bölümü başlayacak.
Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın göreve yeni başlayan Levent Eriş’e başarı dileğinde bulundu. Takım hakkında Eriş’e bilgi veren Arın, daha sonra deneyimli teknik adam ile birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.
Sabah erken saatlerde çalışan futbolcular çalışmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yaptılar. Bu arada siyahi oyuncu Fredric’de kampa katıldı. Geçtiğimiz sezon Mersin maçında sakatlanan ve ameliyat olan Fevzi Özkan’ın büyük bir olasılıkla 4 Temmuz’da takımla birlikte antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz