Adanaspor, Trabzonspor'dan Barış Ataş'la Anlaştı

PTT 1. Lig’de mücadele Adanaspor, Trabzonspor forması giyen 26 yaşındaki Barış Ataş’ı transfer etti. Uzun...

PTT 1. Lig’de mücadele Adanaspor, Trabzonspor forması giyen 26 yaşındaki Barış Ataş’ı transfer etti. Uzun süredir devam eden görüşmelerin ardından başarılı oyuncu, kendisini turuncu beyazlı renklere 1.5 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Takımın yeni transferi Barış Ataş, sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Başkan Bayram Akgül ve Teknik Direktör Levent Eriş’e teşekkür eden Barış, “ İkinci yarı zor maçlar bizi bekliyor. Vakit geçirmeden çalışmalara başlayacağız. Rakip ayrımı yapmadan sahaya her maçımızı kazanmak için çıkmalıyız. Taraftarlarımızda bizi bu önemli yolda yalnız bırakmamalılar. Hepimiz kenetlenmeliyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz