Adanaspor yağmur altında çalıştı

Bank Asya 1. Lig’de hafta sonu Kartalspor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını yağmur altında...

Bank Asya 1. Lig’de hafta sonu Kartalspor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Teknik Direktör Levent Eriş futbolcuları iki guruba bölerek birinde dar alanda çift kale diğerinde ise minyatür kale maç yaptırdı. Zeminin ıslak olması nedeniyle ortaya ilginç görüntüler çıkarken futbolcular kayarak müdahalelerde zor anlar yaşadı. Neşe içinde geçen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Bu arada hafif sakatlığı bulunan Barbaros takımdan ayrı koşu yaptı. Dün yapılan çalışmada ayağına darbe alan tecrübeli futbolcunun Kartalspor maçında takımdaki yerini alacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Bu arada turuncu beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu İlkem Özkaynak, 30.yaş gününü takım arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonrası pasta keserek mumları üfleyen İlkem, “Arkadaşlarımın bu günü unutmaması beni çok mutlu etti. Adanaspor ailesinin bir ferdi olmak gerçekten güzel bir duygu. Aldığımız sonuçlarla Süper Lige yaklaşıyoruz. Bu forma altında şampiyonluk yaşamayı diledim. İnşallah dileğim gerçekleşir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz