Adanaspor Yeni Sezona Kartepe'de Hazırlanıyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un ikinci etap kampı Kartepe’de başladı. Dün akşam saatlerinde toplanan...

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un ikinci etap kampı Kartepe’de başladı. Dün akşam saatlerinde toplanan turuncu beyazlı futbolcular kısa bir antrenman yaptı. Tam kadro toplanan Adanaspor’da sakat oyuncu bulunmuyor.

Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde kısa bir toplantı yaptı. Hazırlık maçları hakkında futbolcularına bilgiler veren deneyimli teknik adam, denenmeye gelen oyuncuların katıldığı dar alanda oynanan çift kale maçta attığı gollerle diğer oyuncularından büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Kartepe kampının ilk gününde 3 antrenmana çıkacak futbolcular sabah 07.00’da otelin koşu parkurunda 35 dakika süren kros çalışmasına tabi tutuldu. Daha sonra iki gurup halinde kondisyon salonunda kuvvet antrenmanı yapan takım akşam ise taktiksel çalışma ile günü tamamlayacak.

Takımda denenmeye gelen oyuncular yarın görücüye çıkacak. Turuncu beyazlı takım, ilk hazırlık maçında aynı otelde kamp yaptığı Gürcistan 1. Ligi takımlarından Zugdidi ile saat 17.30’da karşı karşıya gelecek. Bazı oyuncularla ilgili kararını bu maç sonrasında verecek olan Teknik Direktör Levent Eriş, as kadrodan da bazı futbolcularının son durumlarını görme şansı bulacak.

Adanaspor Teknik Direktörü Eriş, Kartepe kampını iyi değerlendirerek Adana’ya döneceklerini söyledi. Hazırlık karşılaşmalarının ciddiyetine değinen Eriş, “ Sonuçlar hiç önemli değil. Futbolcularımın sahada gösterdiği performans ve taktiksel açıdan yaptıkları önem taşıyor. Bu arada transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Yaklaşık 17 gün Kartepe’de çalışarak Adana’ya döneceğiz. Şu an için tüm şartlar istediğimiz şekilde ilerliyor. Çalışma koşullarımız ve imkanlarımız son derece iyi.’’dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: