Adanaspor'da Alt Yapı Kayıtları 1 Mayıs'ta Başlıyor

Adanaspor'a futbolcu kazandırmak adına her yaz açılan futbol okulu için kayıtlar 1 Mayıs'ta başlıyor.

Adanaspor'a futbolcu kazandırmak adına her yaz açılan futbol okulu için kayıtlar 1 Mayıs'ta başlıyor.

1995-1996-1997-1998 ve 1999 doğumlu futbolcu adayları nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu ile 10 TL ücret karşılığında futbol okulundan yararlanabilecek. Kayıtlar için hafta arası 08:00 ve 17:00 saatleri arasında Reşatbey Sağlık Ocağı karşısı güney kale arkasında bulunan Adanaspor Altyapısına başvurulacak.

Adanaspor Altyapı Sorumlusu Eyüp Arın, bu yaz futbol okulundan yetenekli gençleri takıma kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Çocukların küçük yaşta spora teşvik edilmeleri gerektiğini söyleyen Arın, "İleriki yıllarda çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor yapmaları çok önemli. Bizler futbol okunla kayıt yaptıran miniklerin yetenekli olanlarını Adanaspor'a kazandıracağız. Gösterilen ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz