Adanaspor'da kaleciler göz dolduruyor

Bank Asya 1 Lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Adanaspor’da kaleciler gösterdikleri performansla Akhisar Belediyespor maçı...

Bank Asya 1 Lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Adanaspor’da kaleciler gösterdikleri performansla Akhisar Belediyespor maçı öncesinde teknik heyeti sevindirdi.
Kaleci antrenörü Hakan Baygın nezaretinde çalışan file bekçileri Tolgahan, Zülküf, Hayrullah ve Yaşar sezon boyunca Adanaspor kalesinin sıkıntı yaşamayacağını söyledir. Turuncu beyazlı takımın kaleci Antrenörü Hakan Baygın, Adanaspor kalesinin emin ellerde olduğunu belirterek, bütün file bekçilerinin her an göreve hazır beklediğini söyledi. Çalışmaların iyi geçtiğini aktaran Baygın, “Tolgahan Acar bu sezon önemli performans sergiliyor. Bununla birlikte Zülküf ile genç kalecilerimiz Yaşar ve Hayrullah’da gelecekte bu kaleyi koruyacak isimler. Uyumlu çalışma sahaya yansıyacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

FREDRİC KOŞULARA BAŞLADI…
Öte yandan geçtiğimiz ay İzmir’de kasığından ameliyat olan golcü oyuncu Fredric koşulara başladı. Bu oyuncunun iki hafta sonra takımla birlikte antrenmanlara katılacağı belirtildi. Onur Demirtaş’ın sakatlığı tamamen geçerken Emre Aktaş’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Futbolcular yarın tesislerde toplanacak ve günü dinlenerek geçirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz