Adanaspor’da Karşıyaka hazırlıkları sürüyor

Bank Asya 1. Ligin ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına...

Bank Asya 1. Ligin ilk maçında deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti.
Sabah ve öğleden sonra yapılan antrenmana sakatlığı devam eden siyahi oyuncu Fredric katılmadı. Bu futbolcunun Karşıyaka maçında takımdaki yerini alamayacağı açıklandı. Cumartesi günü sabah uçağıyla İzmir’e gidecek kafile, orada yapacağı ter antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.
Öte yandan kombine bilet satışları tüm hızıyla devam ederken Otokoç 15 adet bilet alarak takıma katkıda bulundu.
Otokoç Muhasebe Müdürü ve Adanasporlular Derneği İkinci Başkanı Vacit Pınarbaşı tüm firmaların Adanaspor’a destek olması gerektiğini söyledi.
Pınarbaşı takımın Süper Lige yükselmesinin herkese fayda getireceğini söyleyerek, “Taşın altına elimizi sokarsak başarı gelecektir. Maçlara bilet alarak girmek her seyircinin asli görevidir” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz