Adanaspor'da Kayserispor Hazırlıkları Sürüyor

ADANA Arın "Artık oynayacağımız her maç bizim için final niteliğinde olacak. Oyuncularımla gereken konuşmaları yaptım. Maç saatine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

ADANA Arın "Artık oynayacağımız her maç bizim için final niteliğinde olacak. Oyuncularımla gereken konuşmaları yaptım. Maç saatine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyük Adanaspor taraftarının bizi her maçta desteklediği gibi bu maçta da 90 dakika destek vermelerini istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle sahada sonuna kadar sahada mücadele edeceğiz."
EDGAR "HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN BİR MAÇ"
Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında PFDK tarafından ceza almadığı taktirde oynamak istediğini belirten Edgar "Kayserispor maçı bizim için kilit maçlarından birisi. Puansal anlamda çok yakın bir rakibimiz. Evimizde oynadığımız bir maç. Bu saatten sonra oynadığımız her maçı kazanmamız lazım. Umarım bu maçı kazanıp taraftarımızın yüzünü güldürürüz" dedi.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Eyüp Arın, nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümünde taktik çalışan turuncu-beyazlı ekip bu bölümünde dar alanda çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman bireysel çalışmalarla sona erdi.
Öte yandan sakatlığı bulunan Mauricio Ramos, fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Reklam
Reklam

FOTOGRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: