Adanaspor'da Sakarya hazırlıkları sürüyor

Bank Asya 1. Lig’de pazar günü Sakaryaspor ile deplasmanda çok önemli bir maç oynayacak Adanaspor’da...

Bank Asya 1. Lig’de pazar günü Sakaryaspor ile deplasmanda çok önemli bir maç oynayacak Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Osman Yereşen Tesislerinde 1.5 saat süren bir çalışma yapan takımda tüm hesaplar 3 puan üzerine. Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcuları ile toplantı yaparak maçın önemini anlattı.

Sakatlığı devam eden Burak Çalık takımdan ayrı düz koşu yağarken bir üzücü haberde Cem Özdemir’den geldi. Genç futbolcuda 2 derece yırtık tespit edilirken tedavisine hemen başlandı. Burak’ın forma giyebilme ihtimali olduğu belirtilirken Cem ise bu hafta takımdaki yerini alamayacak.

Reklam
Reklam

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçlarda bayanların çoğalmasının küfrü ve şiddeti engelleyeceğini kaydetti. Eriş, “Her platformda olduğu gibi kadınlarımız futbolda da etkin konuma gelmeye başladılar. Seyircisiz maçlara kadınların ve çocukların alınması,statların dolması bunun örneğidir. Adanaspor maçlarında bu sayının arttığını görüyoruz. Hatta taraftarlar grubu kurarak var olduklarını belli ediyorlar.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz