Adanaspor'da Trabzonspor Hazırlıkları Sürüyor

ADANA, Trabzonspor ile son derece kritik bir maç oynayacaklarını ifade eden Eyüp Arın "Trazonspor bu sezon yeni yapılanma adına zaman

ADANA, Trabzonspor ile son derece kritik bir maç oynayacaklarını ifade eden Eyüp Arın "Trazonspor bu sezon yeni yapılanma adına zaman zaman inişli çıkışlı grafik sergiliyor. Ama futbol sahada oynanan bir oyun. Bulunduğumuz ortam itibariyle acil puanlara ihtiyacımız var. Sahada puan alabilmek için canla başla oynayıp, oradan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.
ALTINDAĞ, "TAKIM ARKADAŞLARIMA GÜVENİYORUM"
Adanaspor’un deneyimli oyuncusu Tevfik Altındağ ise Trabzonspor maçından umutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Biz kendimize güvenerek Trabzon'a gideceğiz. Rakibimiz moral anlamında bizden biraz daha iyi durumda. Oynadığımız karşılaşmalarda iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum.
Ben bu takımda 3 yıldır futbol oynuyorum. Adanaspor’a çok güveniyorum. Gol atmamız lazım biliyoruz. Her şeyin farkındayız" dedi.

Reklam
Reklam

FOTOGRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: