Adanaspor'da Transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Almanya'nın Velbert takımında forma giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mehmet Boztepe'yi transfer etti.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Almanya'nın Velbert takımında forma giyen 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu Mehmet Boztepe'yi transfer etti. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kente gelen Mehmet Boztepe futbol şube sorumlusu Hamza Akgül ile görüştükten sonra kendisini 1,5 yıllığına Adanaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Takımla birlikte antrenmana çıkan Boztepe, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, Adanaspor'da güzel bir ortam bulduğunu belirtti. Boztepe, "Sanki daha önce burada oynamışım gibi karşılandım. Takım arkadaşlarım, teknik heyet ve personel sıcakkanlı bir şekilde bana yaklaştı. Önümüzde zor bir Ordu maçı var. Hocam görev verirse ilk kez Adanaspor forması giyeceğim. İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Bu arada, Orduspor maçı hazırlıkları kapsamında hafta başından bu yana 3 kez A2 takımla maç yapan Adanaspor, bugün de çift kale maçla hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Levent Eriş, bazı oyuncuların son durumları hakkında bilgi alırken, sakatlıkları süren Samican, Cem Özdemir ve Ahmet Dereli A2 takımla oynanan müsabakada forma giymedi. Turuncu beyazlı takım, cuma günü havayolu ile Trabzon'a oradan karayoluyla Ordu'ya geçecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: