Adanaspor'dan Hazırlık Maçında Farklı Galibiyet

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, süper amatör küme takımlarından Hıdırlıgücü ile oyladığı hazırlık maçını 5-1 kazandı.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, süper amatör küme takımlarından Hıdırlıgücü ile oyladığı hazırlık maçını 5-1 kazandı. Turuncu-beyazlı ekip, sabah antrenmanın ardından kentin süper amatör küme takımlarından Hadırlıgücü ile özel maç oynadı. Teknik Direktör Levent Eriş'in Hadırlıgücü karşısında genç oyuncularına şans verdiği maçı 5-1 kazanan Adanaspor’da golleri Ahmet Dereli kaydederken, rakibin tek golünü Abdulkadir attı. Turuncu-beyazlılar, bu maçın ardından da taktik ağırlıklı antrenman yaptı. Çankırıspor ile oynanan kupa maçında sakatlanan ve bir süre Brezilya’da tedavi gören Fabiano da Adana’ya dönerek takımla çalışmaya başladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: