Adanasporlu oyuncular sağlık kontrolünden geçti

Bank Asya 1. Lig Takımları’ndan Adanaspor’un yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı sürüyor. Turuncu - beyazlı...

Bank Asya 1. Lig Takımları’ndan Adanaspor’un yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı sürüyor. Turuncu - beyazlı futbolcular bugün yapılan antrenman öncesinde sağlık kontrolünden geçti.
Fatma Timuçin Kalp Merkezi’nde iki gurup halinde testten geçen futbolcular daha sonra Çatalan Tesisleri’ne döndüler. Efor ve kalp ultrasonları çekilen ayrıca kan değerlerine bakılan futbolcuların sağlık durumlarında önemli bir sorun olmaması sezon öncesi herkesi mutlu etti.

ERSAN GÜLÜM'ÜN SAKATLIĞI ESKİ TAKIM ARKADAŞLARINI ÜZDÜ
Beşiktaş’a transfer olan Ersan Adem Gülüm’ün ameliyat olduğu dizinden sakatlanması takımda büyük üzüntü ile karşılandı. Gülüm’ün eski takım arkadaşı Koray Şanlı televizyonda pozisyonu defalarca izleyip kahrolduğunu söyledi.
Ersan’ın Türk futbolu için önemli bir isim olduğunu belirten Koray, “Takım olarak çok üzgünüz. Tam yeniden futbola dönecek derken arkadaşımızın böyle bir olay yaşaması moralimizi bozdu. İnşallah önemli bir şeyi yoktur. Kendisine geçmiş olsun diyor ve bir an aönce sahalara yeniden dönmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

TAKIM ARKADAŞLARI ANIL’I UNUTMADI
Adanaspor’un başarılı futbolcularından Anıl Karaer’e sürpriz doğum günü. İkinci etap çalışmalarının ilk antrenmanının ardından takım arkadaşları genç Anıl’ı unutmayarak sürpriz bir doğum günü hazırladılar.Çalışmanın sonunda pasta, antrenman sahasına geldi ve başarılı futbolcu Kaptan Bülent Bölükbaşı ile mumları üfledi. Ardından diğer futbolcular yumurta ve unla beraber Brezilya usulü doğum gününü kutladılar.
Geçen sezonun başarılı ismi Anıl Karaer, turuncu beyazlı forma altında Süper Lig coşkusunu yaşamak istediğini söyledi. Anıl, “Yeni sezon herkes açısından farklı olacak. Hepimize daha fazla sorumluluk düşüyor. Geçtiğimiz sezon taraftarımızı üzdük. Fakat bu sezonda oturmuş kadromuzla birlikte başarıdan başarıya koşacağız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz