Adanaspor'un Kartepe Kampı Cuma Günü Sona Eriyor

TFF 1. Lig’in iddialı takımlarından Adanaspor’un Kartepe kampı cuma günü oynanacak Bandırmaspor maçıyla sona erecek....

TFF 1. Lig’in iddialı takımlarından Adanaspor’un Kartepe kampı cuma günü oynanacak Bandırmaspor maçıyla sona erecek.

Dün Tavşanlı Linyitspor ile özel bir müsabaka oynayan turuncu beyazlı takım sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Takımın tek golü Mbilla’dan gelirken Teknik Direktör Levent Eriş İkinci yarıda tüm oyuncularına şans verdi.

Teknik Direktör Levent Eriş hazırlık maçının ardından futbolcuları ile değerlendirmeler yaptı. Saha içinde yapılması gerekenler konusunda futbolcularını bilgilendiren deneyimli teknik adam, gösterdikleri özveriden dolayı da oyuncularına teşekkür etti. Futbolcular pazartesi günü toplanarak çalışmalara Adana’da devam edecekler. Ligin ilk maçı olan Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdürecek turuncu beyazlılar, o sürede bir hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor.

Reklam
Reklam

Adanaspor’un genç futbolcusu Berk Neziroğluları, kampı mutlu bir şekilde geçirdiklerini ve oynanan hazırlık maçlarında eksiklerin giderildiğini söyledi. Yeni katılan futbolcular ile rekabetin arttığına dikkat çeken Berk, “Her açıdan iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takımın uyumu ve antrenman performansımızdan hocamızda memnun kaldı. Kim oynarsa oynasın elinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Hepimizin ortak düşüncesi takımın başarısıdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: