Adana'ya geri dönüşümcüler sitesi kurulacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz, kendisini ziyarete gelen Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Kazım...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zihni Aldırmaz, kendisini ziyarete gelen Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, Hurdacılar Odası Başkanı Kemal Deniz’e, “Geri Dönüşümcüler Sitesi” kurulması için destek sözü verdi.
Zihni Aldırmaz, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek’i de toplu taşımada “havuz sistemi” kurulması konusunda harekete geçmeye çağırdı.
Hurdacılar Odası Başkanı Kemal Deniz ziyarette, Hurdacılar Sitesi’nin bitmek üzere olduğunu belirterek, Aldırmaz’ı siteye davet etti.
Deniz, “Esnafımız Geri Dönüşümcüler Sitesi için de hazır bekliyor. Parasal sorun yok. Sadece sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Eğer bize destek verirseniz bu siteyi kurmak istiyoruz” diye konuştu.
Geri Dönüşümcüler Sitesi kurulması konusunda her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Aldırmaz, “Siz projenizi hazırlayın, kooperatifinizi kurun. Biz her türlü katkıyı veririz” dedi.
Destek sözünden dolayı teşekkür eden AESOB Başkanı Kazım Barışık, “Ortak akıl anlayışı ile Adana’da eksik bir şey kalmaz. Mezarlıklara gidiyorum ve bunun için sizleri kutluyorum, ‘Allah razı olsun’ diyorum. İcraat yapan insanların ufak tefek eksikleri olur. Önemli olan bu eksikleri belirleyerek gidermektir” şeklinde konuştu.
Barışık, kavşak düzenlemeleri başka olmak üzere güzel çalışmalara alkış tuttuklarını da ifade etti.
Barışık’a sözlerinden dolayı teşekkür eden Aldırmaz, Adana’nın ihtiyacı olan çalışmaları yapmaya gayret ettiklerini söyledi. Toplu taşımada “havuz sistemi”ne geçilmesine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Aldırmaz, bu konuda AESOB Başkan Vekili ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek’ten harekete geçmelerini de istedi.
Sözütek de hemen hemen tüm toplu taşıma kooperatifi yönetimlerinin havuz sistemine sıcak baktığını kayderek, bir an önce çalışmalara başlayacaklarının sözünü verdi.
Sözütek, havuz sistemini uygulayan Erzincan’daki modeli inceleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz