Adana’ya ‘milli’ Onur

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu’nda ‘milli’ sevinç yaşanıyor. Güney temsilcisinin kadrosunda yer...

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi takımlarından Adana İdmanyurdu’nda ‘milli’ sevinç yaşanıyor. Güney temsilcisinin kadrosunda yer alan Emine Demir, ‘U-19 Milli Takımı Aday Kadrosu’na davet edildi.

Genç futbolcu, 2 Temmuz Pazartesi günü Antalya’da başlayacak olan ‘Avrupa Şampiyonası’ maçları için aday kadroya dahil edilen isimler arasında yer aldı. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Taylancı, daha önce Songül Ece’nin ‘A Milli Takım’ kadrosuna dahil edildiğini, Emine Demir’in de ‘U-19 Milli Takım Aday Kadrosu’na çağrılmasının kendilerini gururlandırdığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Taylancı, “Her iki sporcumuzun da milli takıma çağrılması bizim için büyük bir onur. Adana İdmanyurdu olarak amacımız; sporcularımızın milli takımlarda görev aldıkları maçlarda Adana’yı en güzel şekilde temsil etmeleri. Bunu da başaracaklarına inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte daha çok oyuncumuzu milli takımlarda görmek istiyoruz. Bunun için şuan da rakiplerimiz tatil yaparken, Adana İdmanyurdu olarak idmanlara devam ediyoruz. Çalışmalarımızın meyvesini alacağımıza inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: