Adana'yı Süper Lige Çıkardılar

Türkiye 1. Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lige çıkan Adana Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol...

Türkiye 1. Ligi'nde şampiyon olarak Süper Lige çıkan Adana Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kazandıkları kupayla birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk, elde ettikleri bu büyük başarıda Büyükşehir Belediyesi'nin desteğinin büyük payı olduğunu belirterek, "Bundan dolayı size çok teşekkür ediyoruz. Sizin desteğiniz olmasaydı bu başarıya ulaşamazdık. Her zaman yanımızda oldunuz. Seneye Adana'yı Süper Lig'de temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarla mücadele edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kulüp başkanı Gürsel Kocatürk ve sporcuları kutladı. "Beni de takımınızın bir üyesi kabul edin" ifadesini kullanan Zihni Aldırmaz, "Bu büyük başarı hepimizi gururlandırdı. Her zaman yanınızda olduğumu bilin. Süper Lig'de de Adana'yı en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Engelsiz kent, engelsiz ülke sloganıyla hareket ettiklerini belirten Aldırmaz, "Engelsiz kent olmayı Türkiye'de ilk biz başaracağız. Kentlerin, binaların engellerini kaldırmazsak o zaman bizde bir engel var demektir. Zaten hepimiz birer engelli adayıyız. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz" dedi.

Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk, Zihni Aldırmaz'a bir plaket verdi. Aldırmaz da sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: