Adapazarı Belediye Başkanı Dişli:

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Türkiye'nin tüm vatandaşlarıyla bütün olduğunu ve bu bütünlüğün bozulmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Türkiye'nin tüm vatandaşlarıyla bütün olduğunu ve bu bütünlüğün bozulmasına müsaade edilmemesi gerektiğini söyledi.

Sakarya Demokrasi ve Gelişim Platformu'nun davetlisi olarak Sakarya'ya gelen Mardin Köylerini Tanıtma Tarımsal Eğitim Yayım ve Danışmanlık Derneği üyeleri Dişli'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Dişli, Türkiye'nin tüm unsurları sayesinde güçlü hale geldiğini anlattı.

"Bu toplum 1071'den bu güne doğusuyla batısıyla hep beraber oldu" diyen Dişli, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Belki zaman zaman serzenişleri oldu ama şu anda bu kardeşlikle bizi kimse tutamaz. Ülkemiz dünya çapında ekonomik olarak çok güzel yerde. Ülkemizin bu ekonomik gücü bazı kesimleri de rahatsız ediyor. Bizim mayamız bir. Mühim olan bunu fark etmemiz. Amerikalılar bizim ekonomik gücümüzü hayretlikle karşılıyor. Tüm bunlar ekonomik istikrarın göstergeleri. O açıdan kardeşliğimizi koruyalım ve birilerinin bozmasına da müsaade etmeyelim. Bu konuda sizlere çok iş düşüyor. Sizler kanaat önderi kişilersiniz. İnsanları uyandırmak gerekiyor. Bizim gözümüzde ülkenin doğusu da batısı aynı. Yeter ki bu kardeşliği sürdürelim."

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: