Adapazarı Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri

Adapazarı Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında mart ayında çeşitli programlar düzenleyecek.

Adapazarı Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında mart ayında çeşitli programlar düzenleyecek.

Adapazarı Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, etkinliklerin mart ayında Dünya Kadınlar Günü kutlamaları ile başlayacağı kaydedildi.

Etkinlikler kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile 7 Mart Perşembe günü Orhangazi Kültür Merkezi'nde saat 19.00'da Gazeteci Yazar İclal Aydın'ın katılımı ile "Günümüz Hayatında Kadın" konulu konferans düzenlenecek.

Kültür etkinlikleri kapsamında 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla 21 Mart Perşembe akşamı TRT ekranlarından tanınan Serdar Tuncer'in Çanakkale şiirleri ve Çanakkale türkülerini seslendireceği gecede ayrıca sanatçı Cihan Yıldız'ın, Anadolu kültürü eserlerine yer vereceği vurgulandı.

Reklam
Reklam

-Aşık Veysel anılacak

Mart ayının son etkinliğinde ise 29 Mart Cuma günü Saat 19.00'da Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel'i anma gecesi düzenleneceği ve TRT sanatçılarından Cengiz Özkan'ın Aşık Veysel'in türkülerini seslendireceği belirtildi.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: