Adapazarı Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Dişli:

Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı düzenlendi.

Adapazarı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı düzenlendi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, burada yaptığı konuşmada, Sangarius ihalesinin İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararıyla iptal edildiğini bildirdi.

Dişli, mecliste Sangarius'un ihalesiyle ilgili karar aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Her türlü cevabı veririz. Yeter ki samimi olunsun. Bazıları destek oldu veya olmadı ihale kararı bu mecliste çıktı. Ancak iyi bir müşteri çıkmadı. İhaleyi tekrar yapacakken yürütmeyi durdurma kararı çıktı. Bu sorunu aşmak için bütün gücümüzle gerekeni yapıyoruz. Bu durumu açık ve net olarak burada sizinle paylaşıyorum. Yürütmeyi durdurma kararı çok akla gelen bir şey değildi. Bundan sonra çıkış noktası varsa devam edeceğiz. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, bu kolay değil. Önceden Adapazarı sınırları içinde olan bu bölge şu an Serdivan sınırlarında. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Samimi olarak gayret edeceğiz bunu yaparken hukuka uygun hareket etmek zorundayız. Hukuk karşısında yapmamız gereken neyse ona uyulacak."

Reklam
Reklam

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: