Adapazarı Belediyesi'nden Özel Yurtlara Son Uyarı

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, “İşyeri Açma ve Kapatma Ruhsatı” almayan özel öğrenci yurtlarına...

Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm, “İşyeri Açma ve Kapatma Ruhsatı” almayan özel öğrenci yurtlarına son bir uyarıda bulundu.

Özel yurt yöneticilerine uyarıda bulunan Başkan Yardımcısı Özüm, “Yeni Özel Yurtlar yönetmeliğine göre özel yurtların İşyeri Açma ve Kapatma Ruhsatını belediyelerden almaları gerekiyor. Daha önce sadece Milli Eğitimden bu belgeyi alan yurtlar şimdi Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İzin Olur Belgesi aldıktan sonra bağlı bulunduğu belediyeden de İşyeri Açma ruhsatı almaları gerekiyor. Biz defalarca uyarımızı yaptık. Uyarımızı dikkate almayan özel yurtların en geç 25 Temmuz Perşembe gününe kadar belediyemize gelip işyeri açma ruhsatlarını almaları gerekiyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: