Adapazarı Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu Vatandaşı İşportaya Karşı Uyardı

Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu Sakaryalıları alışveriş yaparken dikkatli olmaya davet etti....

Adapazarı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turhan Salihoğlu Sakaryalıları alışveriş yaparken dikkatli olmaya davet etti. Salihoğlu açıklamasında şehirden yapılan alışverişin aynı zamanda şehre de sahip çıkmak anlamına geldiğine dikkat çekti.

Bayram hazırlıklarının yoğunlaştığı bir günde hem esnafı hem de vatandaşı uyaran Salihoğlu, “Esnafımız vatandaşa güleryüzlü olmalı, ürünün kaliteli ve ekonomik olanını satmalıdır. Müşteri memnuniyeti her zaman ön planda tutulmalı ve günü birlik kazançlar göz ardı edilmelidir. Vatandaşlarımız da alışverişlerini şehirden yapmalıdır. Şehrin esnafından alışveriş demek şehre de sahip çıkmak demektir” dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşın işportadan, ucuz diye merdiven altı üretim denilen ne olduğu belli olmayan ürünleri kesinlikle almamalarını isteyen Salihoğlu, vatandaşı hem ekonomik hem de jkaliteli ürünler almaya davet etti.

Önümüzdeki günlerde okulların da açılacağına dikkat çeken Salihoğlu, “İleriki günler masraflı gün ve aylar. Eğitim öğrenim hazırlıkları, kış hazırlıkları hepsi peş peşe gelmektedir. Aile bütçesi göz önüne alınarak, mağdur olmamak, ekonomik zarara uğramamak için ihtiyaçlarınızı uygun, güzel, kaliteli, ekonomik ve ilgili resmi kurumların izin verdiği tanıdığınız, bildiğiniz işyerlerinden ve dükkanlardan alınması vatandaşımızın yararına olacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz