Adapazarı-Karaman Mahallesi Belediyelerden 10 yıldır hizmet alamadı

Dün gazetede manşetlerinde haber! Dişli, Karaman Spor Kompleksi'ni Gezmiş.

Çok büyük bir manşet haber! AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Adapazarı Belediyesince Karaman'da yaptırılan spor kompleksini gezmiş.

Spor kompleksi hizmete gireli yaklaşık hemen hemen 2 yıl oldu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli’nin Karaman’la ne kadar ilgili olduğu da belli oluyor.

Yenikent’tin Belediye olması için mücadele verdiğini de yakinen biliyoruz.

Adapazarı Belediye’sinin Karaman Mahallesi için yaptığı tek hizmet olan spor tesisidir.

Yerel seçimlere az bir zaman kala amcaoğlu Saban Dişliye sözde Karaman’da yapılan hizmetleri anlatmış.

Reklam
Reklam

Karaman Mahallesi'ndeki insanların kültür ve sosyal güzellikleri iyi şekilde yaşaması için çalıştıklarını dile getirmiş.

10 yıllık süre içinde Karaman mahallesine yapılan tek hizmet olarak gösterilen spor tesisi Karamana ne kadar faydalı olmuştur.

Adı bile Adapazarıspor tesisi olarak gecen bu yerde Karaman halkı ne kadar kültür ve sosyal güzellik katmıştır.

10 yıl boyunca karaman halkını haftada sadece 3 gün gelen çöp arabası dışında hiçbir hizmet getirmeyen Adapazarı Belediyesi birde karaman hizmet yaptık demesin.

Spor tesisinde kafeterya, hakem odaları, masaj ve fitness salonu, yatakhane, yemekhane ve internet bağlantısı olan bu yerde Karaman halkına ne kadar faydası var acaba?

Karaman halkı için, Adapazarı belediyesi bir ticarethane değil, hizmet üreten, halka hizmet götüren, halkın sağlığından, selametinden, huzurundan kısaca her şeyinden sorumlu olan kamusal kurum değimlidir.

Hemen her yerel yönetim bünyesinde, Adapazarı Belediyesi çocuklara, gençlere, ailelere, yaşlılara, özürlülere ve hastalara yönelik hazırlanan sosyal projeler sosyal hizmet modellerinin uygulandığı hizmet merkezlerinde yaşama geçirilmiştir?

Reklam
Reklam

Günümüzde belediyeler, ancak hizmetlerini toplum temelli organizasyon ve kurumlarla yeniden oluşturarak mutlu aile, güvenli toplum yapısı içerisinde sosyal sorunlara çözüm üretebilirler.

Adapazarı Belediyesi olarak 10 yıl içinde yaptığınız hizmet AdapazarıSpor tesisleri ve hafta da 3 gün için gönderdiğiniz çöp arabası ile Karamana hizmet ettik diyorsanız 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde cevabını alacaksınız.

Aynı durum Büyükşehir belediyesi ve Zeki Toçoğlu içinde geçerlidir.

Büyükşehir belediyesi Karaman Mahallesi için yaptığı tek hizmet Samek binasıdır.

Camili ve Korucuk için yapılan hizmetlerden Karaman halkı nasibini alamamıştır.

Karaman’a ne park yapıldı, nede sosyal tesis.

Karaman mahallesi için, Adapazarı ve Büyükşehir belediyesinin spor tesisi ve Samek binasında başka hizmeti yoktur.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ‘’Sizlere hizmet etmek, bizim işimiz” diyor ama Karaman bu hizmeti bu güne kadar maalesef alamadı.

Belediyelerde görev alacak kişilerin ehliyetli, liyakatli ve vicdanlı kişilerden oluşması sorumluluklarını verimli olarak gerçekleştirilmesinin önemi günümüzde zorunluluk halini almıştır.

Reklam
Reklam

Belediyelerin hizmet merkezinde, insan vardır.

İnsanın bedensel, ruhsal ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanması vizyonunu oluşturur.

Karaman haklı inşallah Mart 2014 seçimlerinde bunları görür ve seçeceği kişilere ona göre karar verirler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz