Adapazarı'nda Uyuşturucu Operasyonu: 17 Gözaltı

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 200 polis uyuşturucu satıcılarını yakalamak için Adapazarı Karaköy Mahallesi'ne şafak operasyonu düzenledi. Sabahın

Aziz GÜVENER/ADAPAZARI Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 200 polis uyuşturucu satıcılarını yakalamak için Adapazarı Karaköy Mahallesi'ne şafak operasyonu düzenledi. Sabahın ilk ışıklarında otobüs ve araçlarla yola çıkan polis, mahallede tüm evlere aynı anda girdi.
Yataklarından kalkan çok sayıda kişinin GBT kontrolü yapan ekipler, evleri de didik didik aradı. Evlerde yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 208 gram bonzai maddesi, 86 gram esrar maddesi ve 4 çalıntı motosiklet ele geçirdi.
Operasyonda evlerinde uyuşturucu madde ele geçirilen 17 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Operasyon polis helikopteriyle havadan da polis kameraları tarafından görüntülendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: