Adapazarıspor'da Yaz Futbol Okulu Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Geçtiğimiz kış sezonunda da devam eden Adapazarıspor Futbol Okulu yaz ayının başlamasıyla birlikte 4 farklı...

Geçtiğimiz kış sezonunda da devam eden Adapazarıspor Futbol Okulu yaz ayının başlamasıyla birlikte 4 farklı bölgede futbol okulu açtı. Okulların kapanmasıyla birlikte 255 sporcusuyla çalışmalara başlayan Adapazarıspor Futbol Okulu’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

1998-2006 yaş grupları arasında merkezde 120, Yenikent'te 70,Kazımpaşa'da 40 ve Mithatpaşa'da 25 öğrencinin oluşturduğu gruplarla çalışmalara devam eden Adapazarıspor'da ilginin yüksek olması kulüp yöneticilerini sevindiriyor. Futbol okullarında merkezde Özer Engin,Yenikent'te İlhan Sütlü-Engin Yılmaz Kazımpaşa'da Aydın Özmert ve Mithatpaşa'da Ercan Konuklar görev yapıyor. Adapazarıspor Altyapı Sorumlusu Fatih Çelikel, futbol okullarına gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirterek, okullarına katılan sporcuların bir yandan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışırken bir yandan da yaş gruplarına katılacak sporcuları takip ve tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Çelikel, "Geçen günlerde şampiyonlukla tamamladığımız U12 liginde kazanılan başarı Adapazarıspor ailesini fazlasıyla memnun etmiştir.Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yine bütün altyapı yaş kategorilerinde liglere katılarak Adapazarıspor altyapısını sağlam temellere oturtma noktasındaki çalışmalarımız devam edecektir"dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: