ADASO Başkanı Sürenkök, ÇUKOBİRLİK’in Yeni Yönetimini Ziyaret Etti

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, 24 Ocak’ta yapılan olağan genel kurulda...

Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, 24 Ocak’ta yapılan olağan genel kurulda işbaşına gelen ÇUKOBİRLİK Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başarı diledi.

Ziyaret esnasında ÇUKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Seçgin Sakar, Başkan Vekili Muhammet Bulut ve Genel Müdür Ömer Ersinadım ile görüşen ADASO Başkanı Sürenkök, birliğin bölge ve ülke tarımı açısından önemine değindi. Sürenkök, “Tarım Satış Kooperatifleri Birlikleri piyasalarda otokontrolü sağlayan ve üreticinin emeğini, alın terini koruyan yegâne çiftçi kuruluşlarıdır. ÇUKOBİRLİK’in bu önemli işlevini, sizlerin görevde bulunduğunuz sürece en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Genel kuruldan hemen sonra yoğun bir tempoda çalışmaya başladıklarını belirten Seçgin Sakar ise Sürenkök’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Hedeflerinin, ortağıyla barışık ve onlara en iyi hizmeti sunan bir kurum oluşturmak olduğuna işaret eden Sakar, “Genel kurulu geride bıraktık. Şimdi yönetimi ve idari kadrosu ile ortak üreticilerimize hizmet sunmak için işe koyulmuş bulunuyoruz. Kurumu daha ileriye taşımak, bölgemiz ve ülke tarımına katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için plan ve projelerimiz hazır. Ortaklarımızdan alacağımız güçle zorlukları aşacağımıza ve nitelikli hizmet vereceğimize inanıyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: