ADASO Van'a bir kamyon dolusu yardım gönderdi

Adana Sanayi Odası (ADASO) tarafından Van’da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan...

Adana Sanayi Odası (ADASO) tarafından Van’da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan bir kamyon dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine gönderildi.
ADASO ile üyelerin bağışladığı katalitik soba, battaniye, çadır, halı, ayakkabı ve giyim eşyası gibi malzemeleri taşıyan kamyon, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkök, Genel Sekreter Gazi Yılmaz ve oda personeli tarafından Van’a uğurlandı. Sürenkök, “Adana sanayicileri olarak, bayram öncesinde bir nebze de olsa deprem mağduru yurttaşlarımızın acil ihtiyaçlarına katkıda bulunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.
Deprem felaketinde halkın karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesini amaçladıklarını belirten ADASO Başkanı Sadi Sürenkök, nakdi yardımların “Türkiye İş Bankası Adana Şubesinde açılan “IBAN NO: TR73 0006 4000 0016 0002 9941 98” nolu “Van Depremi Yardım Hesabı”na kabul edildiğini söyledi.
Deprem felaketinin 1998 yılında Adana’da da yaşandığını, deprem sonrası yaşanan acı ve sıkıntıların bilindiğini vurgulayan Sürenkök, deprem yaralarının sarılmasına katkıda bulunmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz