Adatepe'nin Çehresi Değişiyor

Çorum'un Osmancık ilçesinde eşsiz manzaraya sahip Adatepe Mesire alanında planlanan ek yatırımlar çerçevesinde çalışmalar başladı.Adatepe'de...

Çorum'un Osmancık ilçesinde eşsiz manzaraya sahip Adatepe Mesire alanında planlanan ek yatırımlar çerçevesinde çalışmalar başladı.

Adatepe'de bulunan alanda şelale yapımına başladığını açıklayan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, "Çorum Orman İşletme İl Müdürlüğü ile ortak planladığımız yatırımlar kapsamında çalışmalar başladı. Şelale yapımı için çalışmalar devam ediyor diğer yatırımlar üzerinde de çalışıyoruz” dedi.

Çorum Orman İşletme İl Müdürü Osman Erişen ile Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, mesire alanın zirvesinde bulunan ve ilçenin eşsiz manzarasına hakim alanda başlatılan şelale yapımı çalışmalarını yerinde incelediler.

Reklam
Reklam

Adatepe'nin çehresini değiştirecek ek yatırımların başladığını ifade eden Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, yatırımların ilk adımı olan şelale için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Adatepe'ye gelen misafirlerin modern görünüme sahip alanda ve ilçenin eşsiz manzarasına hakim bölgede unutamayacakları günler yaşayacaklarının altını çizen Başkan Yazıcı, "İlçemiz için büyük öneme sahip Adatepe'de Orman İşletme Müdürlüğümüz ile ortak olarak yürüttüğümüz ek yatırımlarımız kapsamında çalışmalarımız sürüyor. İlk olarak kısa süre içerisinde Adatepe şelalesine kavuşacak. Modern görünümlü şelale hizmete sunulacak. Ayrıca bu bölgede seyir teraslarının oluşturulması, insanların ilçemizin eşsiz manzarasını rahatlıkla izleyebilecekleri alanlar oluşturulacak. Öte yandan da bir kapalı mekanın da kazandırılması için çalışıyoruz" dedi..

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: