Adaylardan kenetlenme mesajı

AKP Yalova İl Başkanlığı için aday olan isimlerden birbiri ardına birlik mesajları geliyor.

Bu adaylardan Yusuf Ziya Öztabak ve Ali Rıza Alkış da “Biz başkanlığa değil hizmete talibiz” diyerek aday kim olursa olsun yanında olacaklarının sinyallerini verdi.

Önümüzdeki hafta netleşecek olan AKP İl Başkanı adayı için meraklı bekleyiş sürüyor. Ankara’da görüşmeye çağırılan adaylardan birbiri ardına birlik, beraberlik ve kenetlenme mesajları gelmeye devam ediyor. Kendisinin çok önemsediği yerel seçimler ve sonrasında yapılacak genel seçimlerde partiye katkı sağlayacağına inandığını belirten başkan adaylarından Yusuf Ziya Öztabak, “Ben teşkilatımızın öngörüsü ve teveccühü ile aday oldum. Partimizin kurucu bir üyesiyim. Şimdi de teşkilat başkanlığını yürütüyorum. Ancak kimin bu süreçte sonuca ulaşacağı belli değil. Herkes kendini şanslı görüyor. Ben de kendimi şanslı görüyorum. Ancak şu var; bizler kim gelirse gelsin birlikte olacağız. Bundan sapan zaten yanlış yapar. Ben normal bir süreç olsaydı belki aday bile olmazdım. Ancak ben önümüzdeki yerel seçimleri çok önemsiyorum. Bu süreçte de benim katkılarımın olacağını düşünüyorum. Bizim başlangıçta 15 belediye iddiamız vardı. Bizim ilk hedefimiz bu 15 belediyeyi almak olacak. Ardından ise 2 vekil çıkartmak için kolları sıvayacağız. Bu süreçte hiçbir yerim olmasa bile dert değil. Ben partim için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Reklam
Reklam

“Başbakanın Emri Başım Üstüne”

Adaylarından Ali Rıza Alkış ise “Rekabet değil hizmet yarışındayız” diyerek “Benim aday olarak bir müracaatım yoktu. Ancak partideki temayül yoklamasında benim adım da sıkça telaffuz edilince genel merkezimiz de bizi Ankara’ya çağırdı. Nihayetinde bu bir hizmet yarışıdır. Kim başkan olursa diğerleri birer nefer gibi onun yanında yer alma erdemini göstermelidir. Bu bir rekabet değil hizmete talip olma durumudur. Önümüzdeki hafta aday netlik kazanacak. Başbakanımız ne karar verirse emri başımız gözümüz üzeredir” sözlerine yer verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: