Adaylık sürecim devam ediyor

CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Sait Özdamar, 'önümüzdeki süreçte merkez

CHP Merkez İlçe Başkanı Atilla Sait Özdamar, 'önümüzdeki süreçte merkez ilçe kongrelerinin hemen ardından yapılacak olan il kongresinde, il başkanlığına adayım' dedi.

CHP Merkez ilçe başkanı ve il başkan adayı Atilla Sait Özdamar, merkez ilçe kongresi ve il başkanlığı adaylığı konusunda bir açıklama yaptı.

ANTİDEMOKRATİK ANLAYIŞ

Özdamar açıklamasında;

'Mevcutta bulunan il yönetiminin uyguladığı anti demokratik yönetim anlayışına karşın taktiksel bir yöntem olarak, değişim sürecinde aktif rol olan partililerimizin bilgisi dahilinde önce merkez ilçe kongresine aday olarak, değişimin en büyük aşamasını başarmış olduk.' dedi

Reklam
Reklam

PELİT'E ELEŞTİRİ

Özdamar, merkez ilçe kongresinde il başkanı Erkan Pelit'in tutumunuda eleştirerek;

'Bu değişim sürecini il kongresine kadar sürdürüp değişimi sağlamış olacağız. Görevi başındaki mevcut il başkanımızın merkez ilçe kongresindeki gayri ahlaki tavrını il kongresinde sergilemeyeceğini umut ediyoruz. Hiç kimse hiç kimseyi öteleme hakkına sahip değildir. Biz kongrede oy kullanan 88 delegenin tamamının desteğini ve kabulünü alarak seçildiğimizi düşünüyoruz. Kongreye katılan tüm dostlara cani gönülden teşekkür eder saygılar sunarım.' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz