Add Şube Başkanı Akıncı’dan Açıklama

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Güler Akıncı, üyeleri derneğe sahip çıkmaya çağırdı.Ticaret...

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Güler Akıncı, üyeleri derneğe sahip çıkmaya çağırdı.

Ticaret Odası Salonu’nda düzenlenen genişletilmiş üye toplantısında, üyeleri Ankara da yapılacak yürüyüşe katılmaya çağıran Akıncı, bütün üyelere mesaj çekildiği halde katılımın az olmasından yakındı. Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Güler Akıncı, Ticaret Odası Salonu’nda düzenlenen genişletilmiş üye toplantısına katılımın az olmasına tepki gösterdi. Derneğin 130 üyesinin bulunduğunu bildiren Akınca, Kuvva-yi Milliyeci olan Burhaniye’deki ilgisizliğe anlam veremediğini söyledi.

Reklam
Reklam

Toplantılara katılımın üye sayısının yüzde 10’unu geçmediğini anlatan Güler Akıncı, “Birbirimizi yemek ve kahvaltılarda ağırlamaktan vazgeçelim. Bütün üyelerimize mesaj çektiğim halde geri dönüş çok az oldu. Ben dernekçiliğe burada başladım. İnsanlarımızın bu kadar korkak davranmasına anlam veremiyorum. Memleket elden gidiyor. Kuvva-yı Milliyeci olan Burhaniye de bu ilgisizlik çok fazla. 29 Ekim’de Ankara’da yürüyüş var. Bütün çevre ilçe ve beldeler otobüs kaldırıyor. Bizim de buraya katılmamız lazım. Burhaniye’nin neyi eksik. Yıllık 24 lira aidat alıyoruz. Bunu bile almakta zorluk çekiyoruz. Üyelerimizi neden etkinliklere gelmiyor. Biz bu korkaklıkla hiçbir yere gidemeyiz. 10 Kasım’da Cumhuriyet mahallesinde lokma hayrı yapmak istiyoruz. Burs için gelen öğrenciler var. Olanaklarımız olmadığı için yardımcı olamıyoruz. Bütün üyelerimizin derneğimize sahip çıkmaların istiyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: