Adele'in yeni şarkısı Hello'nun klibi yayınlandı

Adele, Hello şarkısı ile bomba gibi bir geri dönüş yaptı. 5 yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkaran İngiliz Şarkıcı Adele, ilk klibini Hello'ya çekti. Yeni klibiyle iddialı bir geri dönüş yapan Adele, sosyal medyaya da damga vurdu.

Adele, hayranlarına ve müzik dünyasına yeniden "Hello" dedi. Grammy Ödüllü ünlü İngiliz şarkıcı Adele, 5 yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkardı. En son 2012 senesinde ülkemizde de gösterime giren James Bond filmi "Skyfall" için aynı adlı bir şarkı hazırlayan Adele, yeni albümünün ilk klibini manidar bir isim verdiği "Hello" parçasına çekti. Müzik kariyerine iki başarılı stüdyo albümü sığdıran Adele, şarkısının tanıtım videosunu kısa süre önce yayınlamış, hayranlarını bir hayli heyecanlandırmıştı. Güçlü sesiyle müzik severleri büyüleyen genç şarkıcının ilk klibi olan "Hello" bugün ilk kez görücüye çıktı.

TWİTTER'DA TREND OLDU

Uzun bir ara veren Adele'in Hello adını taşıyan parçası yayınlanır yayınlanmaz, birçok kişi tarafından paylaşıldı. Kısa sürede Twitter'da en çok konuşulanlar arasına giren parçaya, kısa sürede sayısız övgü yağdı. Sosyal medyada yapılan yorumlardan ve Hello parçasının video klibinin profilleri süslemesinden Adele'i hayranlarının ne kadar özlediğini bir kere daha kanıtladı.

İLK X-FACTOR'DE ÇIKMIŞTI

Adele'in hayranlarıyla ilk buluşma için seçtiği parça Hello'nun tanımı ilk kez kez İngiltere'de yayınlanan ünlü müzik yarışması X-Factor'in reklamı arasında yapılmıştı. Reklamlar gösterilirken birden ekran kararmış ve Hello çalmaya başlamıştı. Yaklaşık 30 saniye kadar süren tanıtımda sosyal medyada bomba etkisi yaratırken, Adele hayranları heyecanlanmıştı.

SOSYAL MEDYA YORUMLARI

Adele'nin uzun süre sonra yeniden müzik dünyasına dönüşüne sevinen hayranları, mutluluklarını ve sanatçıya duydukları sevgiyi sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla gösterdi. İşte, "Adele Hello" etiketiyle yapılan yorumlardan bazıları:"Yıllar süren özlemin ardından Adele yeni albümü 25'in ilk videosunu bugün yayınladı.", "Adele diye bir gerçek var, yine yapmış kadın.", "Güzel ses ne kadar etkileyici, müthiş bir nimet...", "Bizi tam 5 yıl beklettin kadın, ama değecek görüyorum.", "Adele - özlemişiz ya. Hiç değişmemiş.", "Bu sesin gücü nerden geliyo bu kadına. Dönüşün harika oldu."

ADELE KİMDİR?

5 Mayıs 1988 yılında doğan Adele, küçük yaşlardan itibaren şarkı söylemeye başlamıştır. Müziğe sevgi ve tutku ile bağlanması konusunda Spice Girls'ün büyük bir etkisinin olduğunu açıklayan başarılı şarkıcının müzik kariyeri 2006'da bir arkadaşının kendisine ait bir demoyu Myspace'e göndermesiyle başlamıştır. BRIT Ödülleri'nde "Eleştirmenlerin Seçimi" ve BBC'nin "2008'in Sesi" ödülünü kazanan Adele, ilk albümü 19 ile Adele hem ticari başarı hem de eleştirmenlerin takdirini kazanmıştır. 2009 Grammy Ödülleri'nde En İyi Yeni Sanatçı ile En İyi Kadın Vokal Pop Performansı dallarında ödülünü kazanan Adele, İngiltere'de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçı olmuştur.