Adı Efsane son bölüm izle: 20.Son bölümde Tarık ölüme doğru!

Adı Efsane son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünü haberimizdeki linkten seyredebilirsiniz. Adı Efsane dizisinin son bölümünde Tarık, yavaş yavaş ölüme doğru yaklaştı. Vurulduktan sonra verilen kan da yeterli olmadı ve umutsuz bekleyiş sürüyor. İşte Adı Efsane son bölümü ve tüm yaşananlar...

Gürol'un vurmasından sonra ağır yaralanan Tarık, Bahar'ın verdiği kan ile hayata tutunmayı başarır; fakat, dinlenmesi gerekmektedir. Şampiyonluk maçına gitmekte ısrar eden Tarık, hayatı ile oynar. Doktorları dinlemeden şampiyonluk maçına giden Tarık öldü mü? Bahar, Tarık için mi gözyaşı döküyor? Elinde çiçeklerle mezarlığa giden Melis mi?

ADI EFSANE SON BÖLÜM İZLE

Kıvanç'ın uyuşturucu oyunu ile nezarete atılan tayfa hem Tarık'ın durumunu, hem de yaklaşan şampiyonluk maçını düşünmektedir. Suçsuz olduğu düşünülen Hakan serbest kalınca soluğu Kıvanç'ın yanında alır. Kıvanç ve adamları tarafından yakalanan Hakan feci dayak yer. Tayfa şampiyonluk maçına çıkabilecek mi? Hakan, Kıvanç ve adamlarının elinden kurtulabilecek mi?

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NARKOTİK BİLİNMEZLİĞİ

Kıvanç'ın oyununa gelen Tayfa, takıldıkları mekanda uyuşturucu bulundurmaktan tutuklandı.
Kıvanç'ı kaçıran Fiko, silah zoruyla Gürol'un yerini öğrenir. Sonrasında Fiko, Kıvanç'a silahın gerçek olmadığını söyler ve tayfayla birlikte Kıvanç'ı mekana kilitlerler. Bir şekilde mekandan kurtulmayı başaran Kıvanç, intikam almak için ince planların içerisindeydi.
Adı Efsane'nin 18. Son bölümünde bölümünde; herkes, Tarık'ın işini tekrar alabilmesi için çabalıyor!
Tarık, sorun yaşadığı Gürol'un kirli planı sonucunda takım koçluğundan kovuluyor... Okul müdürü, Tarık yerine parayı seçip onu işsiz bırakıyor. Çocuklarının velayetini daha yeni almışken yaşadığı bu durum Tarık için büyük bir soruna dönüşüyor. Çevresindekilerinin çabasına karşı öfke ile yaklaşan Tarık çaresizce bir umut ışığı arıyor...

Başta kızı Melis olmak üzere tayfanın bu duruma sesiz kalmayacağı gün gibi ortadadır. Aralarında plan yapıp Gürol'un evine gizlice girerler... Onunla ilgili işlerine yarayacak bir delil arayışındayken Gürol tarafından yakalanırlar.

Final maçı yaklaşmıştır ve takım koçsuz kalmıştır. Müdür, okulun çalışanı Dursun'u görevlendirse de takım Tarık'sız o maçı kazanamayacaklarını bilir. Tarık'ı tekrar takımın başına getirecek çareler aranır. Fakat, okul müdürü epey kararlı.

ADI EFSANE'DE TARIK'IN KADROSU SÜRDÜRÜLEBİLİR Mİ?

Hakan ile Fiko'nun arasını düzeltmek isteyen Tarık, onlara öyle bir oyun oynuyor ki...
Sibel'in, Hakan'ı öptüğünü öğrendikten sonra Fiko, Hakan'ı kardeşlikten siler. Hakan ile Fiko'nun aralarının açıldığını duyan Tarık ise, olaya el atıyor ve iki arkadaşın arasını düzeltmek için takım kozunu kullanıyor.

Tarık, Hakan ve Fiko'ya mahalledeki basket sahasına çağırır ve onları oraya kilitler. Amacı ise, aralarındaki sorunu orada çözmektir. Fiko'nun, Sibel olayını uzun süre kendisine anlatmayan Hakan'a öfkesi geçmiyordur. Hakan, neden anlatamadığını söylese de Fiko ise Nuh diyor, peygamber demiyor... Tarık, aralarındaki Sibel sorunun çözülemeyeceğini görünce de taktik değiştiriyor ve takım kozunu kullanıyor. Uyguladığı ters psikoloji le Fiko'nun inadını kırmayı başarıyor. Araları soğuk olsa da Hakan ve Fiko, Tarık'ı tekrar koçluğa nasıl döndürebileceklerinin derdine düşüyorlar. Bu dert onları bir nebze olsun beraberce harekete sevk ediyor...