Adı Mutluluk 4. bölüm finalinde Kumsal'ı şok eden öpücük

Adı Mutluluk 4. bölümü renkli sahneleri, sürpriz gelişmeleriyle 14 Temmuz Salı akşamı ekranlardaydı. Mutluluğu arayan iki gencin hikayesi Adı Mutluluk son bölüm final sahnesinde Kumsal'ı yıkan bir öpücük sürprizi vardı.

ADI MUTLULUK 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Heyecanla beklenen Adı Mutluluk 4. bölümü nefes kesen finaliyle izleyicilerini yine merakta bırakmayı başardı. Peki, Kumsal ve Batu'nun yeni maceralara atıldığı Adı Mutluluk dizisinin son bölümü olan 4. bölümde neler yaşandı? Dizinin bu bölümünde bir dargın bir barışık olan Kumsal ve Batu aynı mekanda garsonluk yapmaya başladı ve ikili bir araya gelince işler karıştı Final sahnelerine doğru ise ikili arasında duygusal anlar yaşandı. Ancak izleyicileri bekleyen asıl sürpriz başkaydu Adı Mutluluk yeni bölümlerinde Batu ikinci bir şansı olacak mı, Kumsal'a olan aşk savaşını kazanabilecek mi? Yeni soru işaretlerini meydana getirenAdı Mutluluk 4. bölümü 14 Temmuz Salı akşamı Fox Tv ekranlarına geldi.

ADI MUTLULUK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Mutluluğun ve hayallerin peşinden koşan iki gencin birbirlerine aşık olması ve yaşanan komik olayları başarılı bir şekilde ele alan Adı Mutluluk 4. bölümünde Batu ve Kumsal yeni bir maceraya atıldı. İşe ihtiyacı olan her iki ismi Batu'nun amcası bildiği babası Vural bir araya getirince, Adı Mutluluk son bölümünde ikilinin çekişme sahneleri eksik olmaydı. Ancak, Batu ile Kumsal sık sık tartışsalar da dizininin son ölümünde aralarında ciddi bir yakınlaşma oldu. Batu, Kumsal'ı rahatsız eden bir müşteriye "sert" bir ders verince, ikili arasındaki soğukluk bir anda geçti. Batu ve Kumsal arasındaki yeni gelişmelerin yanı sıra Batu'ya içten içe aşık olan Sera'nın duyguları da yoğunlaştı. Öyle ki Sera, duygusal olduğu bir anda Batu'yu öptü, üstelik Kumsal'ın gözleri önünde!