Adıgüzel, Salihli Emlakçılar Odası’na Adaylığını Açıkladı

Salihli Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği'nin 2013 yılı Ocak ayında yapılacak olan seçimlerinde, Erhan...

Salihli Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği'nin 2013 yılı Ocak ayında yapılacak olan seçimlerinde, Erhan Adıgüzel başkan adayı olduğunu açıkladı.

Kendisine ait işyerinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Adıgüzel, göreve sadece bir dönem talip olduğunu söyledi. Üyeler arasında birlik ve beraberlik düzenini sağlayacaklarını ifade eden Adıgüzel, şunları kaydetti: “Seçildiğim taktirde üyelerimin sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Üyelerimizi ve devletimizi büyük ölçüde mağdur eden kayıt dışı emlak alım satımı yapan (korsan emlakçılarla) yasalarımızın elverdiği ölçüde mücadele edeceğiz. Derneğimiz kimsenin işyerinden, masasından, kasasından yönetilmeyecek olup en kısa sürede dernek binası ve dernek lokalini üyelerimizin hizmetine açacağız. Salihli’de Emlak alım satım işleri tamamen sözleşmeye dayalı bir sisteme bağlanacaktır. Üyelerimiz arasında bir havuz sistemi kurulup satılmak istenen gayrimenkulleri internet sitemizde her üyemize bir kullanıcı adı ve şifresi vererek satışlarını sağlayacağız. Bu göreve sadece bir dönem olan iki yıl için talibim. Önceki yönetimler gibi senatör olmayıp, genç arkadaşlara fırsat vereceğim.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz