Adil Konukoğlu, terörü lanetledi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye Cumhuriyeti devletini zayıf düşürme ve...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye Cumhuriyeti devletini zayıf düşürme ve ülke topraklarını bölme düşüncesinde olanların asla emellerine ulaşamayacaklarını bildirdi.
Konukoğlu, Mardin'in Ömerli ilçesine bağlı İkipınar köyünde üç askerin şehit olması dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Konukoğlu, mesajında şunları kaydetti: "Şehit verdiğimiz 13 kahramanımızın acısını hala yüreğimizde hissederken, üç askerimizin daha şehit olmasından büyük üzüntü duydum. Bugün aziz milletimizin birliğine, huzuruna kasteden hain terör çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir. Yapılan sadırıyı lanetliyorum. Şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissediyor, onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce milletimize, Gaziantepli hemşehrilerimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhları şad olsun.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz