Adil Maviş Aydın'a geliyor

İnsan Mühendisliği Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti tarafından 25 Aralık’ta ‘Hipnozla İngilizce Nasıl Öğrenilir Semineri’ verilecek.

Adil Maviş yönetiminde verilecek olan seminerde gramer konularına takılmadan, kelime ezberleme derdinden kurtularak, dil öğrenme engellerini aşmış bir şekilde, akıcı ve yalın bir ingilizce konuşmanın püf noktaları anlatılacak.

Aydın İl Kültür Merkezinde saat 18:00 ile 21:00 arasında yapılacak olan seminer ‘Bir dil kursu veya tedavi programı değildir’ şeklinde tanımlanırken, seminere katılmak isteyenler kişi başı 45 TL, öğrenci de 25 TL’ye katılabilecek.

Rezervazyonların sınırlı sayıda olduğu seminer için son başvuru 19 Aralık’ta son bulacak. Seminer hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler bilgi ve rezervasyon için 0256 213 58 48 nolu telefon numarasını arayarak detaylı bilgi sahibi olabilecek.

Reklam
Reklam

Adil Maviş Kimdir?

Avrupa ve Ortadoğu Hipnoz Enstitüsü sertifikalı eğitmeni ve Uluslar arası NLP Eğitimcileri Birliği’nin uzmanlık sertifikalarına sahip Sinir Dili Programlama uygulayıcısı ve eğitmenidir. Yayımlanmış on iki kitabı bulunmaktadır.

Erken yaşlarda tanık olduğu hipnoz uygulamalarının etkisiyle gördüklerini eğitim alanında kullanmaya niyet ederek öylesine etkili böyle bir aracı; öğrenmeden konsantrasyona, iletişimden motivasyona, kişisel gelişimden bireysel terapilere kadar birçok alanda kullanmıştır.

Aldığı öğretileri kendi tarz ve üslubuyla birleştirerek alanında ekol olarak danışmanlığını sürdürmektedir. Hızlı öğrenme, hızlı düşünme, hızlı karar verme gibi konular üzerine çalışmaktadır. “Hızlı Okuma”, “Öğrenme Motivasyonu”, “Sınav Motivasyonu”, “Konsantrasyon”, “Bilinçaltı Telkin”, “İrade Eğitimi”, “Hızlı Dil Öğrenimi” konularında geliştirdiği sıra dışı eğitimlerine devam etmektedir. Hipnozun sırlı dünyasında keşfettiklerini bütün eğitimlerine entegre ederek paylaşımlarda bulunmaktadır. ‘Trans ve Değişim’ eğitimlerinin vazgeçilmez aracı olmuştur.

Reklam
Reklam

Bugüne kadar çok sayıda workshop, konferans ve seminer vermiştir. Kişisel Gelişim Dergisi, NLP Türkiye, Genç Gelişim, Genç Öğrenci dergileri, Denklem ve Kariyer Test Sınav hazırlık yayınlarının yayın danışmanlıklarını yapmıştır. Seminerlerinden bireysel gelişimine katkıda bulunmak isteyen kişiler, kurum ve kuruluşlar ile iş dünyasından birçok kişi faydalanmıştır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: